Відбувся День відкритих дверей

Опубліковано: 06.04.2014, 21:12

В один із весняних днів, а саме 4 квітня 2014 року на природничо-географічному факультеті відбувся День відкритих дверей. Факультет гостинно відчинив двері перед випускниками загальноосвітніх шкіл і професійних коледжів. Близько 50 майбутніх абітурієнтів з Черкаської, Вінницької, Кіровоградської, Одеської, Київської областей та м.Умані були ознайомлені з перевагами навчання на нашому факультеті, перспективами запропонованих спеціальностей, гарантованим подальшим працевлаштуванням. Під час реєстрації гостей було запрошено на перегляд відеороликів про університет, природничо-географічний факультет, військову кафедру тощо.

Відбувся День відкритих дверей

Реєстрація абітурієнтів на природничо-географічному факультеті

З вітальним словом до майбутніх абітурієнтів звернувся декан, кандидат біологічних наук, доцент Якимчук Р.А.

Відбувся День відкритих дверей

Виступ декана природничо-географічного факультету – канд. біол. наук, доц. Р.А. Якимчука

Відбувся День відкритих дверей

Перед учнями та їхніми батьками виступив відповідальний секретар приймальної комісії – кандидат педагогічних наук, доцент – Ящук С.М.

З моментами навчальної роботи на природничо-географічному факультеті виступив заступник декана з навчальної роботи – кандидат хімічних наук, доцент Валюк В.Ф.

Відбувся День відкритих дверей

Виступ відповідального за навчальний сектор – студентки 41 групи Флоріної Тетяни

Заступник декана з організації навчально-польових практик – кандидат біологічних наук, доцент Красноштан І.В. розповів про «родзинку» навчання на нашому факультеті – це проведення щорічних навчально-польових практик у різних куточках України, під час яких студенти мають змогу не лише краще засвоїти теоретичний матеріал, а й покращити загальний стан організму.

Відбувся День відкритих дверей

Виступ відповідального за науковий сектор – студентки 32 групи Кирилюк Ірини

На сьогодні Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини – це вищий навчальний заклад, який має право проводити військову підготовку студентів за програмою офіцерів запасу з присвоєнням первинного офіцерського звання.

Відбувся День відкритих дверей

Виступ курсанта військової кафедри – студента 52 групи Слободянюка Юрія

Відбувся День відкритих дверей

Потенційні абітурієнти природничо-географічного факультету

Бажаємо всім випускникам 2014 року успішно скласти зовнішнє незалежне тестування, отримати високий бал атестату та запрошуємо на навчання на природничо-географічний факультет Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.


Наверх