Екологічна акція “За чисте довкілля”

Опубліковано: 28.03.2014, 8:25

27 березня на агробіостанції університету з ініціативи співробітників науково-дослідної лабораторії «Екологія і освіта» професора Світлани Совгіри та доцента Ганни Гончаренко проведено екологічну акцію «За чисте довкілля» в рамках місячника по благоустрою території населених пунктів. В акції брали участь викладачі екологічних дисциплін Наталія Гнатюк, Роман Подзерей, лаборант кафедри хімії, екології та методики їх навчання Катерина Косар та студенти ІІ курсу природничо-географічного факультету.

Екологічна акція «За чисте довкілля»

Акція проходила на ділянці, яка має історичне значення для природничо-географічного факультету – «Алеї бузків», що закладена до 20-річчя науково-дослідної лабораторії «Екологія і освіта» під час науково-практичної конференції у 2011 році.

Здійснення природоохоронного заходу передбачало не тільки екологічне виховання студентів, але й упроваджувалася навчальна і наукова мета педагогічного процесу.

У процесі природоохоронного заходу здійснено очищення ділянки від нагромадженого сміття та посіяно значну масу чорнобривців, які культивуються як декоративна культура, тому влітку алея бузків матиме привабливий і естетичний вигляд.

Екологічна акція «За чисте довкілля»
Екологічна акція «За чисте довкілля»
Екологічна акція «За чисте довкілля»


Наверх