Природоохоронна акція “Благоустрій навчального середовища”

Опубліковано: 27.03.2014, 8:21

26 березня в рамках Всеукраїнської акції «За чисте довкілля» з ініціативи співробітників науково-дослідної лабораторії «Екологія і освіта» професора Світлани Совгіри та доцента Ганни Гончаренко проведено природоохоронну акцію «Благоустрій навчального середовища». В акції брали участь студенти IV курсу природничо-географічного факультету.

Природоохоронна акція

Під час акції на території головного навчального корпусу педуніверситету висаджено троянди чайно-гібридної селекції у кількості 100 шт., вирощених на агробіостанції університету в рамках виконання наукового дослідження кваліфікаційних робіт під керівництвом доцента Ігоря Красноштана.

Природоохоронна акція Природоохоронна акція Природоохоронна акція

У процесі проведення природоохоронного заходу здійснювалося не тільки екологічне виховання студентів, але й упроваджувалася навчальна і наукова мета педагогічного процесу.

Студентам розкрита методика розбивки території газону на сектори, технологія посадки троянд, методика озеленення навчального середовища.

До акції залучилися викладачі та лаборанти природничо-географічного факультету, які здійснили свій внесок у збереження та оздоровлення навколишнього природного середовища.

Природоохоронна акція

Організатори акції вдячні декану природничо-географічного факультету Руслану Якимчуку за безпосередню участь та надання допомоги у проведенні природоохоронної акції.


Наверх