Нацизму – Ні!

Опубліковано: 31.10.2013, 14:21

29 жовтня 2013 року на природничо-географічному факультеті відбувся виховний захід, присвячений визволенню України від німецької окупації. Студенти згадали багато шокуючих відомостей та фактів про перебіг військових подій під час Другої світової війни. Було продемонстровано цікавий документальний фільм про визволення України радянськими військами.

Переглянувши кінострічку та прослухавши доповідь студекана Гребєннікової Анастасії, студенти отримали цінну інформацію про те, настільки важко український народ захищав свій рідний дім, свою землю, свою Батьківщину, для того, щоб сьогодні над нами було чисте мирне небо.


Студенти пройнялися фактами страшних подій. Байдужим не залишився ніхто. Першокурсники на чолі зі студентським самоврядуванням вирішили поповнити свої знання про минуле нашого народу в музеї університету. Під час екскурсії особливу увагу студентів привернула експозиція з фотографіями колишніх студентів, які пережили складні часи Великої Вітчизняної Війни. Події минулого залишили глибокий слід не лише на сторінках історії, а й у серцях сучасної молоді. Яскравим прикладом цього є цікавість школярів і студентів до вивчення тодішніх подій.



Зараз ми твердо можемо сказати: «Нацизму – Ні!»



Наверх