Посвята в студенти

Опубліковано: 02.09.2013, 9:05

Ось і минуло спекотне літо, закінчилася вступна кампанія, вляглося хвилювання абітурієнтів та їх батьків. Настала осінь і 1 вересня вже не шкільний дзвінок зустрічає випускників 2013 року, а студентський гімн – «Гаудеамус». Цього дня у нашому університеті відбувся урочистий ритуал Посвяти першокурсників у студенти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.

Урочистий ритуал Посвяти першокурсників у студенти

У цей день до університету запрошені батьки та гості міста, керівники району та міста, спонсори та друзі нашого навчального закладу. Відкрила церемонію та виступила з привітальним словом професор, доктор педагогічних наук, член-кореспондент Національної академії педагогічних наук України Наталія Семенівна Побірченко. З уст адміністрації університету та гостей свята лунали побажання творчості та натхнення для студентів першого курсу. «Граніт науки» твердий, але й це можна перемогти, якщо цілеспрямовано та вперто засвоювати нові знання. Студенти дали присягу на вірність своїй Альма-матер.

Мудрі настанови декана природничо-географічного факультету

Після завершення ритуалу студенти І курсу нашого факультету зустрілися з деканом – канд. біол. наук, доц. Р.А. Якимчуком, його заступниками, завідувачами кафедр і познайомилися з кураторами. Під час цієї зустрічі було обговорено багато організаційних питань, що стосуються як навчально-виховного процесу, так і особистого життя кожного першокурсника. Важлива місія покладається на кураторів, якими стали канд. геог. наук, доц. О.Д. Лаврик, канд. геог. наук, доц. І.В. Кравцова, канд. хім. наук, доц. В.В. Цимбалюк, викл. К.А. Кравченко та викл. В.О. Смачелюк.

Куратори груп першого курсу

Для більш детального знайомства з групою куратори організовували екскурсії містом, відвідування музеїв, картинної галереї, парків тощо. Невимушена атмосфера, довірливе спілкування та водночас мудрі настанови старших колег повинні стати першим кроком до формування нового студентського колективу. Тож побажаємо першокурсникам швидше адаптуватися в університеті та з честю носити високе звання студента УДПУ імені Павла Тичини.

На цьому ж місці через 5 років у цьому ж складі

Знайомство з містом

Екскурсія до краєзнавчого музею

Vivat Academia!
Vivant professores!
Vivat membrum quodlibet!
Vivant membra quaelibet!
Semper sint in flore!


Наверх