Урочиста академія присвячена Дню науки.

Опубліковано: 30.05.2017, 8:06

З вітальним словом і побажанням подальших значних успіхів на нелегкому шляху наукових пошуків і підготовки майбутніх поколінь науковців, здатних піднести науковий потенціал України до нових висот, виступив ректор університету Олександр Безлюдний. Він подякував науковцям закладу, завдяки зусиллям яких виконуються важливі наукові розробки, здійснюється підготовка висококваліфікованих кадрів, забезпечується міжнародне науково-освітнє співробітництво, функціонують інноваційні структури, твориться імідж університету.
Вшанувати наукові традиції, досягнення вчених університету, студентів та аспірантів прийшли гості свята – представники органів державної влади, керівництва міста та району, відділів освіти Уманської міської ради та Уманської райдержадміністрації.
resize (1)
resize (2)
За сумлінну та бездоганну працю, плідну педагогічну діяльність та досягнуті успіхи у справі навчання і виховання студентської молоді, науково-педагогічні працівники природничо-географічного факультету відзначені нагрудними знаками, Почесними грамотами та Подяками Міністерства освіти і науки України.
resize
resize (3)
resize (4)
Яскравим доповненням побажань подальшого процвітання колективу закладу, наснаги та підкорення нових висот науки стали виступи творчих колективів університету – ансамблю народного танцю «Яворина» та ансамблю сучасного танцю «Візаві».


Наверх