Участь екологів у Всеукраїнському форумі «Освіта для збалансованого розвитку»

Опубліковано: 14.04.2017, 9:52

12-13 квітня на базі Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді МОН України проходив ІІІ Всеукраїнський форум «Освіта для збалансованого розвитку», участь у якому взяли професор Світлана Совгіра, старший викладач Наталія Душечкіна.
DSCN1876
На форумі обговорювалося важливе питання стратегії сталого розвитку України на період до 2030 року (національні цілі, стратегічне бачення, керівні принципи та вектори).
DSCN1879
DSCN1886
Функціонували дискусійні майданчики: реалізація принципів освіти для збалансованого розвитку в загальноосвітніх навчальних закладах та системі дошкільної освіти, кращі практики освіти для збалансованого розвитку у вищій та післядипломній освіті, позашкільна освіта: надбання та перспективи реалізації Стратегії сталого розвитку. Проведена панельна дискусія «Стратегічні орієнтири в освіті для сталого (збалансованого) розвитку в Україні» та круглі столи: «Діяльність громадських організацій в реалізації освіти для збалансованого розвитку», «Збереження, відновлення наземних і морських екосистем та сприяння збалансованому використанню їхніх ресурсів: еколого-просвітницька діяльність установ ПЗФ».
DSCN1900
Участь у форумі дала можливість долучитися до радикальних змін екологічної ситуації в державі, до формування нового природоохоронного менталітету, підвищення рівня екологічної освіти та культури громадян.


Наверх