«Коса – дівоча краса!»

Опубліковано: 10.03.2017, 15:11

Студентство Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини провело надзвичайно яскравий майстер-клас «Коса – дівоча краса!», під час якого усі присутні опановували нові техніки плетіння жіночого волосся та переймали досвід у талановитих майстриньLDR_6558 Ведучі свята – Максим Турчинський та працівник читального залу Віталія Прокопчук нагадали присутнім, що українська коса є символом дівочої честi, працьовитостi, охайностi!

LDR_6590Музичні дарунки пролунали від студентки факультету іноземних мов Ірини Автухової. Веселим доповненням заходу стала кумедна сценка «Старий та стара», яка влучно продемонструвала типові стосунки жінок та чоловіків.

LDR_6592Студентка інституту економіки та бізнес-освіти Дарина Зрайченко продемонструвала декілька різновидів плетіння коси та довела усім присутнім, що уміння красиво заплітати волосся дозволить будь-якій жінці виглядати стильно, модно та елегантно.

LDR_6597До майстер-класу долучилась працівник читального залу Віталія Прокопчук, яка показала як плести французьку косу та по завершенню заходу подарувала 3 сертифікати на безкоштовну зачіску від неї.

LDR_6576ктуальним доповненням заходу стала книжкова виставка «Жінка – це запрошення у щастя!», переглянути яку користувачам книгозбірні можна і нині.

LDR_6561Бажаємо нашій талановитій молоді подальших творчих успіхів!


Наверх