Хіміко-технологічна практика студентів факультету

Опубліковано: 16.11.2016, 9:36

Нещодавно в рамках навчального плану підготовки майбутніх учителів хімії викладачем кафедри хімії, екології та методики їх навчання Романом Подзереєм організовано та проведено хіміко-технологічну практику на виробництві. Практика проходила в різних населених пунктах України. Під час практики студенти мали змогу безпосередньо взяти участь у технологічному процесі виробництва карамелі та варіння шоколаду (м. Львів).
фото 2
фото 3
Львівська майстерня карамелі – це місце, де можна скуштувати виготовлену вручну натуральну карамель. Тут у присутності відвідувачів виготовляють карамель різних форм та відтінків.
фото 5
фото 4
Львівська майстерня шоколаду була відкрита у 2009 р. З того часу і донині традиції шоколаду глибоко укорінилися в Левовому місті, зробивши його справжнім шоколадним куточком сучасної України. Сьогодні шоколад вже не є такою екзотикою та новинкою, проте майстерність його приготування дійшла до такого високого рівня, що шоколадна індустрія є не лише кулінарним аспектом, а на рівні з іншими видами мистецтва, стала справжньою творчістю, про що свідчить відкриття у Львові Шоколадної майстерні та музею.
фото 8
фото 7


Наверх